dissabte, 14 de novembre del 2009

Vandelfaiar!!!

Després del rodatge a Vandelpal, l'història del David/Eloi/Santa Teresa i altres afers que no recordo perquè he estat fent teràpia i no he vist la sèrie uns dies, avui he tornat a veure-la. I m'ha anat bé. He flipat una mica. La quantitat de flipamenta és directament proporcional al temps que deixes de veure la sèrie.

Nem al tema:
La Lali, capaç de treure li una taca de cafè en llet a l'Esteve. I qualsevol cosa! Está penjadíssima d'ell.

Burilles a Can Rata.
Son del Jaume, que està començant a fumar?
Espies?
Son del Biel, que fuma d'amagat amb els amics? (Be, de fet, si fossin del Biel, ja hauria sortit algun indici molt abans) Aquesta serie és tan previsible...
Per cert, sabeu si hi ha un nou patrocinador?? Ho dic per què el Biel, porta porta un pot d'espuma al cap.

En Casunseuna, rallat amb el Gimnàs. I la pija Elisabet. S'ha quedat a dos candles. Però com que en els partits de tennis, es tornen les coses... I més aquests dos que son un bon parell de culebrotes dolentotes!! Bé el que deia, que la pija monta un gimnàs al costat del Tennis de la Pija. "Son els negocis, Monrràs!" I al Casun, se li queda aquesta frase al cap.

La Lali, demana pasta a la jefa per regalar-li una camisa de l'Elegant, a l'Estve. Apareix un quinqui. Despapareix el quinqui.

El pare de la Gemma, és un pedòfil. "Escolta, Biel! Ningú no n'ha de saber res de tot això, eh! El Roger tampoc, eh? La gent pot arribar a ser molt cruel. I la Gemma, no en té la culpa del que ha fet el seu pare. Només faltaria que TOT EL POBLE EN NÉS PLEEEEEEE, ara!" Gran frase repetida vàries vegades. De mitjana 2 per capítol. (Sempre amb el meu ull clínic.)

La Lali li regala una camisa estupenda a l'Esteve. I li maqueja, que és una camisa mangaslargas 2000.

La Gemma deixa el grup.El Roger rallat. I el concert no se suspén ni de conya! Porta a una altra que té molta memòria i és acrtiu. Juas! El Biel es nega a tocar.

La Lali penjadissiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissisima. Li fa un petó a l'Esteve. El mercat està fatal!

El Casun, se'n va a buscar alguna que no sap ni ell, per la Berta.
Apareix el quinqui de la curva! El Llibert i la post-it, buscant espàrrecs troben fum prop de Can Rata. I vé tramuntana! Vandelfaiar!!!
Primer sospitós: L'Adrià. El quinqui Ex de la Lali.
Segon sospitós: Pagés cremant rostolls. (Hipòtesi de la Berta)

Els mossos detenen al quinqui. Per presumte intent d'assessinat 0 piròman?

On és en Casun? Desalojo en Can Rata. Pero sense porres.

Els buscadors d'espàrrecs, s'enduen en cotxe a una dona inconscient. I conduïnt el Llibert. El que no té punts del carnet. Juas!

I els paren els mossos!!! Li van a treure 4 punts. Però ensenyen el comodí de la dona inconscient i segueixen la carrera cap a Girona.

Arriba l'heroi al tramuntana. Quin fill de puta. Es demana un conyac! I la Marcela, li porta un suc de taronja! Sempre tan constructiva, la Marcela.

El que s'haurà de prendre conyacs en comptes de gots de vi, serà el Jaume. Ara que estava mig equilibrat, li cremen Can Rata. Quina puta merda viure a Vandelpal! Tot són problemes i el poble, tard o d'hora en nirà pleeee!!! Té coses bones?? Aquests guionistes haurien de fumar més porros. Seria més divertit!!