dimarts, 22 de setembre del 2009

Vandemàgicwalker!

La Berta Sergent de Ferro, obliga al Casunseuna a fer exercici. Diu que l'estima i vol que li duri molt de temps. Però també hi ha altres raons de pes. Els roncs del marit, no son pas l'Escolania de Montserrat, precisament. L'endemà apareix la Berta amb el Màgic Walker (anunciat a TV!). Com era d'esperar, en Casunseuna renega. Però al cap de poc, se'l veu super motivat: Amb guants de Maiqueljacson, gorra, pantalons curts, samarreta (quechua?) i caminant per la cinta. I de bon humor!!!! La Berta no dóna crèdit! Ni crèdit ni croissants!!

La Marcela, dóna el cop de gràcia que necessitava a La Resistència, el grup de música. Regala lletres que va escriure per un guapo que estava molt lluny i tenia dos ulls blaus. Aquests, li dónen corda al català, la tradueixen i li tornen els fulls al Ramiro. Queda bé i tot, musicada.

A la Raquel, se li va passant l'efecte gintònic. Ja parla millor i es pentina sola.

En un moment del capítol, una mare li pregunta a la filla... (perdoneu q no recordi el nom i us sembli un acudit)

Ja estàs llevada? És una pregunta de les que s'engloba en el mateix grup de "t'has tallat el cabell?" o "Ja heu arribat?"
D'aquelles preguntes inútils, que no cal preguntar. És obvi que està llevada. No la veus que no està dormint al llit? Que està esmorzant llet amb galetes!!!

La Núri, que està claríssim que tornarà a fer de secretària a la Teresa, s'ha anat a fer una visita al Ginecòleg. I li ha dit que porta regal. Sort que la imatge pública de Sita Murt, la va animar a tenir-lo.
I ja hi tormem a ser, l'efecte papallona! Si la Núri s'embarassa, la Berta, li aguanta la pixa al Casunseuna: La Núri li diu al Jordi . El Jordi, li diu al Casunseuna. El Casunseuna, amb poca professionalitat, cau de la Magic Walker d'una manera molt falsa i es fractura el braç. Aquest, no pot pixar sol i diu a la Berta que l'ajudi.

El Ramiro, continua donant-li voltes al cap. De fet, ell, se n'ha asabentat perquè el Biel li ha donat les lletres de la Marcela. Una altra cagada. Havia de ser un secret. En aquest cas, es podria considerar una cagada del Biel. No en fa gaires, de cagades. Però quan les fà, queda retratat. Però amb la Medalla de plata.

La medalla d'or, se l'emporta la Post-it.
Feia temps que esperava una cagada de les seves. Es va trobar a la Raqueletíl·lica i li va recordar que van deixar-ho amb el Julià.

La Núria, rallada amb el Jordi perquè avança esdeveniments. I el Julià, també ho sap. De fet, el poble en va ple!!

El Ramiro, amb el Paco divagant fins que la Marcela confessa. "Tu, Rami ereh er primero y er úrtimoh, en carne y huesoh, claro"... "Las cartas eran pal Pol Niuman!! Uy que vergüensa, por dió!" Juas juas!!

Desprès d'aquest aclariment, el Rami, torna a ser el de sempre. La Resistència els regala el primer concert a la parella més entrenyable de la sèrie. M'atreveixo a fer una aposta: S'acabarà Vandelpal i aquests dos seguiran menjant perdius i anissos.

La Nuria i el Jordi, parlen amb l'Alba per veure com va tot i tal. I li diuen que tindrà un germà. Els futurs pares, s'acaben fent un petó amb l'auricular del telèfon a la mà. Qui va pagar la trucada? Era a cobro revertit? Tenia l'Europa 15 de movistar? Si era així, no li serviria de res. Boston no és ciutat europea.