dissabte, 15 de novembre del 2008

Senyalització duradera i III

Una setmana i mitja desprès del primer dia de la missió, hem arribat a l'última part de la missió finalització. Divendres vem rematar la feina. Haviem de col.locar tres colors. El verd i el groc d'Urgències i de recepció. I el verd de pediatria.
En les sales d'espera, que -en alguns casos- es podrien anomenar sales de desespera, si haviem de maquejar el terra, érem l'atracció de la tarda. Personetes i persones grans. Crec que als hospitals haurien d'haver-hi més distraccions pels pacients i els respectius acompanyants. Tot i això, no vull dir que no esdevingui interessant/curiosa la nostra feina. Col.locar tires d'adhesius de dos metres a sobre d'unes altres i veure'l brillant i que estiguin perfectament rectes, o almenys intentar-ho, fa goig. Repassant la feina, ja n'hi haven de les noves que estaven ratllades... A veure quan dura ... I el rollo de sempre, després del previ megacafé de màquina i cigarret posterior, passem a l'acció: Netejant terra, enganxar adhesiu... i nant fent metros!! Esquivant carros de material mèdic, portes anti incendis d'un blau amb 20% de negre, saludant metges i infermeres que estaven al corrent de la missió, sorprenent personal que no estava al corrent i pim-pam-pum!! Tot acabat. (Bé, tot no. Possiblement vulguin repassar alguna altra línia verda, total, ja ho fem amb els ulls tancats!

No obstant, no sé si s'ha complert l'objectiu de la missió. És a dir, no crec que la gent no segueixi perdent-se per l'hospital.

S'haurien de col.locar més senyalitzacions d'un altre tipus si no es vol que la gent es perdi i arribi tard a la sala d'espera per poder esperar-s'hi més estona i gaudir del confort d'aquelles cadires i de les no-revistes!!!