dimarts, 16 de setembre del 2008

Vandesantornem-hi!

15/9/08
Ueeeeeeeeee!!! Ja tormem a tenir aquí la sèrie del moment.Vandelpal.
Ha començat fent el recordatori de com va acabar l'anterior temporada...
En el casament de la jipi (que ja pensa amb el viatge de noces i el nostre pagés emprenyat preferit! Si, amics!! Parlem d'en Jaume de Can Rata!L'alcalde Llibert i el fill de puta i fill gran d'en Jaume, amb el cego de cava cantant.
Apareix al bodorrio la Nicole. Vestint un vestit força elegant de color vermell pasió. (Pantone 157?) El Jaume feliç com un tornavís.I el Julià pansit com... pansit com una pansa. -Nota mental: currar-te més les comparacions)
Neix el Marc Casunseuna. (habitació 309-A)
La Teresa en posició horitzontal en l'hospital de Girona (Recordem que té el melanoma) acompanyada del seu "churri" Madaula amb unes ulleres del copón.
Mentre la Teresa està a la convenció (en posició horitzontal) El Julià ja pensa en els llocs de casa la Teresa on fer un kiki amb la mosso. Aniran a viure allà.
La Dora (Doris, pels treballadors de Condis o la Post-it, per altres) sempre va acompanyada d'aquest senyor. El Llibert, no. L'Alzeimer.
Us heu fixat que al Condis porten un any i pico amb les mateixes ofertes? El llom ibèric i la botifarra de bolets! jo crec que és un missatge subliminal i l'ha pensat -com a mínim- en Joel Joan:
Llom Iberic
llom (de porc?) Ibèric (d'espanya) ----> Porcs d'Espanya
Botifarra de boletsBotifarra de bolets (100% producte català)
Be, de fet no se ben bè quin és el missatge subliminal, però algo deu voler dir.
Vandeastaluegolucas!
1r moment tens de la nit: (i dirà molt que parlar en el capítol següent)
La Nicole, fent un café al Tramuntana. Apareix en Julià. Ella el saluda il.lusionda i el Julià, bastant previsible coneixent-lo, Ei, eeh...err... Eeesqueeeetincfeinaeevaledeu!
Moment curiós: La Dora, recorda el nom de l'habitació del seu net? Ah, ve acompanyada de l'alcalde! "Què preciós que és en Lluc!" ... Alzeimer's powers!
A Girona, una infermera, -que fot un paperàs!!!- recull la Teresa i se l'enporta a quiròfan.
La Nicole ha trobat a faltar els cavalls i a algunes altres persones com per exemple en Jaume.
Al Manel no l'ha trobat a faltar. Al Julià, si.
Les emocions de na Santa Isona estan de festival. Va a veure a l'Enric a la consulta. Parlen de la Teresa i li fa un casi petó de debò a l'Enric (el Dr.Muerte, recordeu?) i se'n va de la consulta.
El Llibert vol dimitir del càrrec d'alcalde per cuidar la Post-it i li proposa a la Jipi q sigui l'alcaldesa. Però la jipi no volia anar en golondrina des de Can Rata al Tramuntana de viatge de noces?
La pija s. s'ha enterat de lo de la Teresa -què estrany!! Si al vendelpal, el més fàcil és passar desaparcebut!!- Li demana disculpes a l'Isona per la reacció al saber que s'havien abraçat amb l'Enric (I la mare pija rabiosa, es fa la pel.lícula corresponent i la lia encara més)
A Can Rata, es fa un regal. La guia campsa de grecia!! Justament quant la Jipi serà l'alcaldesa. Pero pq no surt res bé al 100%, en aquesta puta sèrie?
Aparició de la SuperPijaRabiosa a casa la filla. Com sempre, la Cristina, fins els ovaris de se mare. "El meu únic publema ets tu"
Un moment tendre, per contrastar el mal rotllo pijero, succeeix al Condis.
La Dora no vol que el Llibert deixi l'alcaldia. "El super és la meva vida", li diu ella. I ell, respon -també podria ser més original, el puta- "La meva vida, ets tu"
La primera aparició amb text del Casunseuna, de peus a la galleda. Petant-se en Llibert pq deixa l'alcaldia i quan sap els motius, va el capullo i li regala un perfum a la Dora.
A Girona, diagnostic favorable per la Teresa Clarís: No ha fet metastasi. Ja té l'alta. Es que encara queden dies de sèrie, i si la palma, o empitjora... qui seria la patidora nata?
Vandeal.loro!
Al Tramuntana, els dos casats parlen de la Nicole. "...ha vingut pel Julià", "...hi estarà alguns dies". I la mosso, amb el seu café amb llet i el diari, fa veure que no li importa gens la conversa.
Jo crec, que coneguent el Julià com el coneixem, es tornarà a liar amb la Nicole i la mosso, els veurà. M'hi aposto una birra amb qui pensi el contrari.
Alzeimer's powers: "Ai el Lluc!! que maco que és el meu nét!!" El teu nét no es diu Lluc!! Sniff, sniff!
Viatge de tornada de Girona a Vendelpal: Fastigosament rosa! Quina família més del bon rotllo!! Teresa, te que re mos!! Te re sa Que da te! Teresa Te queremos! Te re sa Que da te! (Al vendelpercal)