dijous, 25 de setembre del 2008

Vandelpal 22/9/08 Es busca personal Raó: Condis

Ha arribat en Martí d'Israel. De l'autobús, també baixa, parlant amb el noi, una altra coneguda. La Taïs, aquella fanàtica de l'hípica (be, del mon del cavall en general!)
El Julià, fugia de la Nicole i ara fuig de la mosso? Aquest xaval, qui l'entengui, que el compri. (Missatge a les fèmines: No he dit res de sexe, eh!?)
L'endemà, la Nicole es lleva d'hora. I ha fet un ram de flors. Li regalarà al Jaume? El seu salvador i confident. O li regalarà al Julià? El seu amor p(l)at(a)tònic. El Martí té la brillant idea de fer una volta pel poble i veu a la Pija i el Dr Muerte fent-se un petó. I li fa una gràaaaaaaacia...

Al Tramuntana, a la Marcela li torna a venir el mareig i fluixera. La Teresa troba a la Taïs. "Taïs! Quina sorpresa! no sabia que estaves a Vendelpal!!! <-- Típic comentari que remet a l'obietat. Del pal: T'has tallat els cabells!!!, o Ja has arribat!!?
La Taïs, fa de comercial, aixó diu. Que està neta. -tb diu- Aaaaaaaaaaal Iguaaaaaaaaaaaaal!! Amb aquestes pintes... de comercial!! La Teresa pensa el mateix que jo.

Riiiiiiing! Riiiiiing! Nicole-Julià: A les vuit a la plaça.

Martí va a saludar a la Isona, q està a casa- Però gràcies als reflexos del Martí, el pagés, salva les rayban d'entre els dos cosos quan es fusionen en una abraçada!

Mentrestant la Nicole viu a Can Rata. Pot ser moolt explosiva la mescla d'energies en aquesta casa. En Jaume, la Jipilcalde i la Nicole!!

Vandecasualitatsdepacotilla!!
La Isona i el Martí més sols que uns mussols! I els seus ex, mes junts que els punts de la dièresi!! Què curiòs no?

La consulta de la Teresa, és Can Pixa! Tot Déu entra i surt com si res! Sense demanar hora ni res!! Perdona Teresa, que podria passar? T'hauria de comentar una cosa...
Quins collons que té la gent!! Demana hora, desgraciat! Que per que siguis de Vendelpal, pots colar-te a les iaies que porten tot el matí? No es que tinguin gaire pressa, aquestes iaies, però una cosa no treu l'altra!
El Llibert fa cas del consell del Jaume i s'engresca per portar a la Dora a Rússia. Creu que l'Alzeimer és un senyor rus i busca les arrels de la Post-it? Alzeimer Kruishenko Potrov, per servir-li-ho-la!
La Jipilcaldessa, comença a passar de tot! Be, de tot el que no és l'ajuntament. No traga a la Nicole.

Frase culte de la nit: Protagonitzada pel Jaume dirigint-se a la Jipilcaldesa i referint-se al passotisme envers Cal Brico d'aquesta última:

A veure si "El llegir et farà perdre l'escriure"

La jipilcaldesa convoca un sopar. Però no el pot preparar (té molta feina, recordeu?) Li encoloma la preparació del sopar al seu marit. Jaume pringaaat!! A fer el sopar mentre la dona s'en va a no se on amb algun arquitecte jove i guapo!
En Martí li diu al Jaume que no estava x pensar en dones, ara. I uns collons!! Que les teves endorfines van de cul!!!
La Marcela amb anèmia.
Al Condis segueixen amb la oferta del llom i la butifarra.
A Rússia? Ara em vols fer anar a Rússia? Tinc Alzeimer! Això ho recordes? (que irònica aquesta dona)

5 comentaris:

susanilla ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
susanilla ha dit...

òstia nano!
t'has quedat amb mi!
ara hauré d'escriure nymble per que sàpiguen que sóc una personia!

susanilla ha dit...

ara plikers

susanilla ha dit...

i ara nistsi!
qui s'inventa aquestes paraules tant xunflis?

susanilla ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.