dilluns, 1 de febrer de 2010

Vandelledoners


Ja tenim al Casun a Lledoners. L'habitació és ideal parelles. Amb una llitera una taula amb una decoració una mica friki. Hi ha un vaixell amb petxines. S'intal·la i al cap d'una estona apareix el seu company de cel·la. L'Smichy. Un paio, que va un xungo i no li arriba ni a la perilla del Casun. L'amenaça i com que veu que el Casun, té pasta li diu que vol una tele a la cel·la. Per veure un serial. Amor Verdadero. Ja té un sobrenom a Lledoners. El Porqui. Mentre uns indeseables juguen a bàsquet, ell es paseja pel pati. El tiren a terra i coneix a un paio i li demana que el protegeixi de l'Smichy i dels paios que juguen a bàsquet. Aquest accepta, a canvi d'uns altres favors. Ha perdut la targeta per comprar a la presó. Culpa al Smichy. Aquest diu que no ha estat ell i li diu que segurament ha estat el barbut que l'havia de defensar a la presó. Li explica la seva vida. Havia estat pescador (D'aquí s'entèn l'art petxinil de sobre la taula). Es fan amics i tot. Arriba la tele i el Casun acaba enganxat a la sèrie.

Una visita del Jordi, fa una exposició de com està el tema a les granjes. El Casun, li traspassa els poders. El poder de menjar-se el marrón.


La Raquel, convida a sopar a la Teresa perque creu que al Julià li farà gràcia. Oitant que li farà gràcia! Només sobra la Raquel, en aquest sopar. Fins i tot, crec que sobraria menjar.

La Mic Mei, se'n va de Can Russinyol. Se'n va amb el seu germà a treballar (en un taller clandestí?)
Hi ha la pre-estrena de la película del bandoler Vallhonrrat. Un èxit.


La Berta fins els collons de que tot Vandelpal raji del Casun. La primera víctima, el fuet de Granjes Monràs. La Dora, la màxima exponent a deixar pel terra la persona del piròman amb perilla, no deixa escapar cap oportunitat per vomitar-hi a sobre. La cirereta del pastís arriba en forma de morat a l'ull del Lluc. Que defensant al Casun, ha rebut un encàrrec des de l'escola. Al Paco, Dora i Berta no els hi fa gràcia. Va a fer el vis-a-vis. El Casun, es tuneja per l'ocasió. Però la Berta li diu que passa del tema en general. Del vis-a-vis, res. S'hauria de dir vist-i no-vist. Perquè va estar 3 minuts amb ell i tal com va entrar, va sortir. Desprès, el Casun, passa per la farmàcia ambulant i es pilla unes pastilles per dormir (per sempre). Se les fot i l'Smichy (que té nom de ratolí dolent de dibuixos animats) se'l troba al terra de l'habitació. Suposo que va trobar estrany veure'l dormint al terra. Amb lo confortables que han de ser aquelles lliteres de casa de colònies!! Un cop conscient, a l'hospital, la Berta li diu que tornaran a començar. A veure si canvien! Que la gent d'aquest poble té uns vicis molt estranys. I parlant de vicis...

Foten fora de la llar de dones maltractades a la Nerea. Que li fot a la farinya. Màs vale cocaïnòmana conocida que patada en los cojones. I a més, roba les propines al Tramun. En temps de crisi. Quins collons!